Skip to main content

MEIDÄN PALVELUT

PURKUTYÖT, SANEERAUSPURKU, LINJASANEERAUSPURKU JA ASBESTIPURKU

Valmistelu ja purkutyöt ovat tärkeä osa projektia, oli kyseessä pieni tai suuri remontti asunnossa, mökissä tai toimistotiloissa. Tarpeettomat rakenteet on poistettava uusien tieltä ja ilman purkutöitä projektin toteuttaminen on lähes mahdoton. Huoneiston tai omakotitalon remontin purkutyöhön sisältyy elementtien poistaminen - kuten kaappien, tapettien, laattojen, kipsin, betonin tai puulattioiden poisto. Toisinaan tarpeellista on myös ikkunoiden ja ovien poistaminen, sekä tarpeettomien seinien ja väliseinien purkaminen. Ennen pintaremontin tai viimeistelyn alkua täytyy myös irroittaa vanha tekniikka - sähköjohdot, vesijohdot, patterit, sekä poistaa kylpyamme ja wc.
Purku ei vaadi niinkään fyysistä työtä, vaan tarkkaa ja pätevä organisaatiota. On tärkeää, että työ tehdään turvallisesti, nopeasti sekä mahdollista melua ja roskien määrää minimoiden.

LAATOITUS, KAAKELOINTI JA ERILAISET LAATOITUSTYÖT

Laatoitus on tärkeä ja näkyvä osa viimeistelyä. Kylpyhuoneessa tai keittiötiloissa keraamiset laatat ovat käytännöllinen ratkaisu ja toisaalta myös erittäin kaunis viimeistelymateriaali. Erilaiset kuviot ja väriratkaisut tarjoavat mahdollisuuden luoda ainutlaatuisen tunnelman.
Laatoitustyön edellytyksenä on työvaiheiden ja yksityiskohtien tuntemus; tässä vastuullisessa työssäkiire ei ole tarpeen. Oikeiden materiaalien valinta on tärkeää. Pinnat tulee käsitellä huolellisesti ennen työn alkua ja kuviointi määritellä. Laatoituksen täytyy pysyä kauniina ja kestävänä vuosia. Jotta työ on tehty laadulla, tarkasti ja sääntöjä noudattaen, emme suosittele toteuttamaan kyseisiä remontteja omatoimisesti.Turvallisin tapa on aina käyttää osaavan ja ammattitaitoisen asiantuntijan apua.

Kysy lisää palveluistamme! Toteutamme projektit ammattitaidolla, laajalla kokemuksella ja kilpailukykyisin hinnoin.

SISÄTILAREMONTTI

  • Seinien suoristaminen
  • Kipsilevyjen asennus
  • Rappaus
  • Maalaus ja viimeistelytyöt
  • Seinien tapetointi
  • laatat / mosaiikit
  • lattiat (laatoitus, laminaatti, parketti, muovimatto)
  • parvekkeiden lämpöeristys 
  • Metallisten oviaukkojen leikkaaminen

Toteutamme sekä pienet että suuret hankkeet vaikeustasosta riippumatta.